Ki ne szeretne a sárga falevelek közt sétálni, vagy egy langyos szilvás pitét eszegetni, sőt, sokak számára a szüret is hozzátartozik az őszi élmények sorához.  Színes, hangulatos évszak ez, egyfajta ráhangolódás a meghitt decemberi ünnepi időszakra.

Most bemutatunk Nektek 5 Frittmann bort, amik még hangulatosabbá teszik ezt az időszakot.

1. Kékfrankos

Ezt a bársonyosan fanyar ízű vörösbort olyan emberrel érdemes innod, aki megédesíti az életed. Meggyre emlékeztető jegyeivel tökéletes választás, ha egy őszi estét a pároddal vagy a barátaiddal hangulatossá szeretnél varázsolni.

 

2. Ezerjó Fahordós FPV

Mogyoró, vanília, alma: mint egy őszi pite. Ilyen bor a Fahordós Ezerjónk a Frittmann pinceválogatásból. Krémes jellegű bor, nagyszerű választás egy romantikus őszi kirándulásra a természetben, a sárguló levelek közt.

fahordos_ezerjo

3. Cserszegi Fűszeres

A Cserszegi Fűszeres fűszeres, könnyed ízvilága minden évszakban megállja a helyét. Ráadásul új külseje őszi színekben pompázik, és tökéletesen illik az őszi gyümölcsöstál mellé az asztalon.

Kép: adamkecs0_o, Instagram

4. Generosa

A Cserszegi Fűszeres után következzen egy újabb magyar szőlőfajta, aminek gyümölcsös ízvilága teljesen elvarázsol. Friss, mégis elegáns bor, kortyolgatása közben már szinte magunk elé képzeljük az őszi levelekkel tarkított szőlőtőkét.

generosa

 

5. Aurora Cuvée

Őszi elegancia – ezzel a kifejezéssel jellemeznénk ezt a bort. A csokoládés és szilvás jegyek kombinálása igazán kifinomulttá, és tökéletes beszélgetés-kísérővé teszi ezt a bort. Ráadásul lilás színe is kiegészíti a hangulatot, amit az íze sugároz.

IMG_0594