Közeledik az újév új kezdetekkel – ezt meg kell ünnepelni. Akár a barátaiddal, akár a családoddal üdvözlöd 2016-ot, meg kell adni a módját a szilveszternek. Éppen ezért hoztunk nektek 5 nagyszerű bort és pezsgőt, amik garantáltan hangulatossá és szórakoztatóvá teszik a szilveszteri estédet – de egész 2016-ot is.

1.Frittmann Ezerjó

Ebben a borban intenzív illatvilág, citrusos jelleg fedezhető fel, ami igazán izgalmassá teszi az estét. Emellett üdeség és frissesség jellemzi – kívánjuk, hogy ti is ilyen frissek legyetek a következő évben!

Hangulat- 2015-10-11-8019

2. Frittmann Rosé Cuvée

Könnyedség, nőiesség, kecsesség, kacérság – ezekkel a szavakkal jellemezhetjük Rosé Cuvée-nket. Benne van az ünnepélyesség, de az új év örömeinek érzése is, így nagyszerű választás a szilveszter estére.

3. Frittmann FriSecco – Irsai-ezerjó és Rosé secco

Mi más lenne tökéletesebb egy újévi felszabadult ünneplésre, mint ez a lendületes, fiatalos gyöngyözőbor? Szénsavas, frissítő, amolyan “indulás a szilveszteri buliba” érzést kölcsönönöz. Szóval vásárolj be a FriSeccoból, gyűjtsd össze a barátaidat, és indulhat a fergeteges este.

4. Frittmann Merlot

Ez a bor illik leginkább az estélyiben és öltönyben ünneplő párokhoz és társaságokhoz. Elegáns, bársonyos bor, vörös színével lágy selyemre emlékeztet. Kesernyés csokoládé íze igazi eleganciát kölcsönöz 2016 köszöntésének.

5. Frittmann Gold (Ezerjó pezsgő)

Mi tartozna jobban hozzá a szilveszterhez, mint egy jó pezsgő? Éjfélkor szinte mindenhol bevett szokás, hogy koccintunk az Új Évre. Tegyétek Ti is ezt a Frittmann Gold pezsgővel! Ez egy tökéletes kezdése a 2016-os évnek – főleg ha a megfelelő emberrel osztjuk meg a pillanatot.