A legtöbb gasztroblog megirigyelné azt a rengeteg nagyszerű ötletet, amit az Instagram- és Facebook-követőink oldalán látunk nap mint nap. Fantasztikusak vagytok! A legjobban persze akkor örülünk, amikor a fogásaitokat egy üveg Frittmann borral teszitek tökéletessé. Legyen most a tiétek a főszerep, lássuk az alkotásaitokat! 

1. Mexikói ételek, Frittmann Irsaival

Egzotikus ételek irsaival? Jöhetnek! Ezt az ínycsiklandó fogást @drunkenkitchen Instagramján találtuk: nachos, lime-os, jalapenós sajtmártogatóssal, guacamoléval. Ha egy jól ismert otthoni ízt szeretnél a különlegessel kombinálni, próbáld ki ezt az összeállítást. A receptet itt találjátok.

 

2. Hamburger Rosé Cuvée-vel

A mexikói ízek után következzen Amerika! Egy gyors hamburger és sültkrumpli páros, feldobva egy roséval, egy baráti estén: ez @richard_twisted nagyszerű ötlete volt, de számodra is tökéletes lehet, ha valami gyorsat, mégis hangulatosat szeretnél.

#chill #monday #burger #frittmann #sauska #rosé #friend ;D Sós Richárd (@richard_twisted) által közzétett fénykép,

 

3. Cukkinikrémes hidegtál Irsaival

Cukkinikrém? Nyami. Irsai Olivér? Nyami. A kettő együtt? Duplán nyami. Ráadásul @pasztidora ezek köré fantasztikus hidegtálat alkotott – büszkék vagyunk, mert ő az egyik legaktívabb Instagramos követőnk is. Jöhetne vacsorára ez a párosítás?

 

4. Kagyló és Frittmann Generosa

Néha jó érzés valami cseppet sem átlagossal előrukkolni, és ezzel adni meg a módját a vacsorának. Ezt tette @g_timci is, amikor Generosánk mellé kagylót választott. Mintha Gordon Ramsay műsorába csöppentünk volna!

Scallops l🐚ve #scallops #dinner #wine #baguette #yummy #frittmann #generosa Only Good Vibes (@g_timci) által közzétett fénykép,

 

5. Polip és pisztráng Frittmann roséval

A különlegességeknél tartunk, így @efdotfeterik összeállítása láttán sem az “átlagos” szó lesz, ami először eszünkbe jut. Az ő mediterrán lakomájának középpontjában ugyanis egy polip áll. Nem sokan kóstolták még borunkat ilyen ételekkel, de ínyenceknek biztosan nagyszerű választás.

 

6. Sushi Irsai Olivérrel 

A sushival kapcsolatban elég szélsőséges vélemények születnek: vagy nem szeretik, vagy egyenesen oda vannak érte. Mi a sushi-rajongók körébe tartozunk, ezért rögtön összefutott a nyál a szánkban, ahogy megláttuk @sepsievi vacsoráját, egy Frittmann mellett.

  Dinner 🍣🍷🍤 #sushi #crab #dinner #wine #whitewine #frittmann #irsaioliver #favouritefood #mik #foodporn   Evelin Sepsi🍍🍦🍹☀️ (@sepsievi) által közzétett fénykép,

 

7. Görögdinnye Frittmann Roséval

Ne feledkezzünk meg a gyümölcsökről sem! @Senguru például nagyszerűen párosította a görögdinnyét rosénkkal. Bár a dinnye szezonja sajnos már lejárt, bátran borozgathatunk más gyümölcs majszolása közben is.

Tudjuk fokozni 🍷🍉 #frittmannrose #frittmann #dinnye #chillin #relax #mertmegerdemlem Senga (@senguru) által közzétett fénykép,


 

Melyik párosítást próbálnád ki a legszívesebben?

View Results

Loading ... Loading ...