Nemrégiben közzétettünk egy fantasztikus magyar gasztroblogokról szóló bejegyzést, és a nagy érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy összeválogatunk egy második felvonást. Nem volt nehéz dolgunk: jobbnál jobb blogokkal találkoztunk, és ismét megbizonyosodtunk róla, hogy a magyar háziasszonyok és szakácsok nem mindennapiak.

De ne is szaporítsuk tovább a szót, lássuk a felsorolást!

Lila füge

Ahogy megláttuk ezt a blogot, rögtön tudtuk, hogy be fog kerülni a legjobbak közé. Szépen megszerkesztett oldal, ínycsiklandó ételekkel és nem kevésbé elképesztő tálalással – mindez megvan a Lila fügében. 🙂

A blogért kattints ide.

Gasztromenza

Cukormentes, teljes kiőrlésű, klasszikus, street food, és még sorolhatnánk, mi minden vár titeket a Gasztromenza blogon. Elsajátíthatjátok az egészséges és fantasztikus ételek elkészítésének titkát, mégpedig egyértelmű és egyszerű lépésekben.

A blogért kattints ide.

Vegán muflon blog

Vegán muflon, avagy paszulyvitéz voltam Kamcsatkán – hirdeti a Vgaán muflon jelmondata, ami már árulkodik arról, hogy nem mindennapi blogról van szó. Az összes recept teljesen vegetáriánus, és nemcsak az ételek, hanem a blogíró megmosolyogtató, szokatlan stílusa is lehengerelt minket.

A blogért kattints ide.

Világevő

Előző gasztroblogos bejegyzésünk alatt ajánlotta figyelmünkbe egyik kedves Facebook-követőnk a Világevőt. Mondanunk sem kell, nem csalódtunk benne. Izgalmas történetek, beszámolók híres gasztronómiai eseményekről és aktuális hírek teszik színesebbé a jobbnál jobb receptekkel ellátott blogot.

A blog megtekintéséért kattints ide.

Fahéjas Pâté

A szívmelengető édességek semmiképpen sem maradhatnak ki a felsorolásból, ezért hoztuk Nektek a Fahéjas Pâté nevű gasztroblogot. Ahogy megláttuk a főoldalon a málnaszószos kakaós tekercseket, összefutott a nyál a szánkban, és rögtön gondoltuk, hogy veletek is ez fog történni.

A blog megtekintéséhez kattints ide.

Ha elnyerték ezek a blogok a tetszésedet, oszd meg a bejegyzést Te is! 🙂

(Kiemelt kép forrása: Gasztromenza blog)