Nyakunkon a szeptember, javában zajlik a szüret, de nem csak a szőlő- és pincemunkák időszaka ez, hanem a hangulatos fesztiváloké is. Az időjárás ilyenkor a legkellemesebb a szabadtéri borozáshoz, így megéri kilátogatni és megkóstolni borainkat a jobbnál-jobb helyszíneken. Ráadásul a Budavári fesztiválon fog debütálni egy újdonságunk is, a 2016-os fahordós Generosa. Ami még csak most kerül forgalomba, de már is bezsebelt egy díjat, hiszen a Generosa fajtaversenyen aranyérmes lett!
2017. szeptember 1-2-3.
XXV. KISKŐRÖSI SZÜRET ÉS SZLOVÁK NEMZETISÉGI NAPOK
Kiskőrösön immár 25. alkalommal köszöntik szüreti ünnepi műsorral és a szlovák hagyományokat felelevenítő programokkal a város lakóit, az idelátogató hazai és külföldi vendégeket. A három napos, kora őszi vigadalomban önfeledten sodródhatunk a gazdag programokat kínáló forgatagban. A programok összeállításánál a szervezők ügyeltek arra, hogy a sok újdonság mellett a szüreti hagyományok is kellő hangsúlyt kapjanak.
Még több infó ITT!

2017. szeptember 2-3.
28. BUDAFOKI PEZSGŐ- és BORFESZTIVÁL
Budafok-Tétény, Budapest XXII. kerület Önkormányzata 2017. szeptemberben 2-3-án rendezi meg a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivált. Európában egyedülálló az a 40 kilométernyi feltárt, összefüggő pincerendszer, amely a városrész alatt húzódik. Budafok-Tétény páratlan borkultúrával büszkélkedhet, és ezt minden évben nyárbúcsúztató fesztivállal ünnepli. Mindenkit szeretettel várunk Budapest Bornegyedébe!
Még több infó ITT!
Ezerjó a várban2

2017. szeptember 7-10.
BUDAPEST BORFESZTIVÁL
Idén már XXVI. alkalommal nyitja meg kapuit a Budapest Borfesztivál. Az eseménynek ezúttal is a Budai Vár ad otthont, ahol a látogatók közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát kóstolhatják meg. A finom borok mellett számos népszerű előadó és fiatal tehetség teszi felejthetetlenné az indián nyár első napjait.
Még több infó ITT!

2017. szeptember 8 – 10.
HALASI SZÜRETI NAPOK
Kiskunhalas város legnagyobb rendezvénye a Halasi Szüreti Napok. 2017. szeptember 8-10. között, 3 napon át várja a látogatókat a Borudvar finom borokkal, a kis színpad koncertekkel, valamint a szüreti nagyszínpad egész napos látványos programokkal. Hangulatos könnyű és népzenei koncertek szórakoztatják majd a szüreti forgatagban résztvevőket.
Még több infó ITT!

DSCN8264
2017. szeptember 13-17.
BORTÉR SZEGED
Az ország legkiválóbb bortermelői gyűlnek össze immár hetedik alkalommal a szegedi Dóm téren megrendezésre kerülő Bor téren. Eddig minden évben igyekeztek a szervezők becsempészni programjaik közé borkultúránk egy-egy szeletét, idén sincs ez másként. A Bor térre idén is kiváló szakemberek hozzák el boraikat, látogassanak el az eseményre és kóstolják meg a rendezvény borválasztékát és gasztronómiai különlegességeit. A legkiválóbb borokhoz természetesen a legkiválóbb muzsikaszó dukál, éppen ezért a Bor Tér az idei évben is színvonalas zenei programokkal várja a minőségi nedűk szerelmeseit.
Még több infó ITT!

2017. szeptember 15-17.
SOLTVADKERTI SZÜRETI NAPOK
Infó ITT!