2015-ben a Frittmann Borászat valami igazán újjal és különlegessel készült nektek: megjelent az új Néró Rosé! Ebben a borban igazán gazdag íz- és illatvilág vár rátok, kirobbanó gyümölcsösséggel. Kóstolása igazi exklúzív élményt biztosít, mert ezt nem ihatja akárki, hiszen limitált példányszámban, különlegességként készítettük Nektek.
Hogy miért ilyen egyedi ez a rosé? Vegyük végig együtt!

A Néró egy fűszeres és lédús magyar szőlőfajta, sötétkékes színnel. Csemegeszőlőként és borszőlőként is megállja a helyét, kettős hasznosítású fajta. Korai érésű, augusztus végén már szüretelhető. Magas beérési cukorfoka (19-20 mustfok)  még különlegesebbé és finomabbá teszik a belőle készült bort.

A Frittmann Néró Rosé leginkább a kirobbanóan gyümölcsös jelzővel illethető. Rendkívül változatos íz- és illatvilága olyan élményt okoz fogyasztójának, amely az összes rozé közt egyedülálló. Egyedi és különleges bor, változatos, de mégis megvan benne az egység. Játékos könnyedsége málnás jegyeivel fogyasztójának is vidámságot kölcsönöz.

Ízletességét bizonyítandó, hogy nemrég palackoztuk, és máris elnyerte a 2015 Év Legjobb Újbora elismerést azzal, hogy ezen a versenyen bekerült a TOP 13 bor közé, több mint 300 nevező közül, ami nem kis teljesítmény.

Éppen ezért ez egy exkluzív borfajta, és limitált kiadásban, csak a soltvadkerti Frittmann shopban kapható!
Ne maradj le egy ilyen nem mindennapi ízélményről, szerezd be Te is!